dinsdag 1 december 2015

Alles kan beter. De lunchafspraak.

Als echte Antwerpenaren houden we van lekker eten. Als Nederlandse probeer ik steeds overal de beste deals te vinden. Een boeiende combinatie.

Zo gaan we al maanden elke maandag naar den Abjaar waar je voor slechts 5euro een heerlijk Spaghetti Bolognese krijgt, enkel op maandag!
Trouw post ik (bijna) elke maandag een foto op Facebook en daarom zien we er bijna elke week bekenden, die ook voordelig komen smullen. Regelmatig spreken we zelfs af met vrienden of familie, ja, de maandag is er een stuk plezanter op geworden :)


Zondag trekken we dan weer geregeld naar Fish&Eat op het Zuid voor de Crazy Gamba Night.
Voor 2 personen krijg je 12 gamba's (6 stuks per persoon), 2 portie friet met mayonaise, een groot slaatje, een fles wijn, en dit alles voor slechts 30euro.
Heerlijk!


Toen ik een weekje terug een mail van Sodexo ontving om te gaan lunchen aan 15euro pp, klikte ik meteen door naar het aanbod in Antwerpen.

Tot mijn grote vreugde stond restaurant de Brasseurs erbij. Meteen reserveerde ik voor 2 december. Het was lang geleden dat we er waren geweest, en voor zover ik me kon herinneren, was dat een gezellig restaurant, met uitstekende keuken.

Eén dag na mijn online reservatie kreeg ik telefoon. Van de Brasseurs.
"Mevrouw, u heeft bij ons gereserveerd voor die lunchactie van Sodexo."
"Ja, dat klopt."
"Helaas kan dat niet doorgaan. Wij doen immers niet mee aan die actie."
"Hoe bedoelt u?"
"Wel, dat is een vergissing van Sodexo. Wij doen niet mee aan die actie, en ik heb Sodexo al gecontacteerd, ons restaurant is uit de lijst gehaald. Maar aangezien u de eerste was die bij ons reserveerde, besloot ik u te bellen om dat te zeggen. Uw reservatie is bij deze geannuleerd."
"Euh, OK. Dank u. Dan gaan wij wel ergens anders lunchen."

Hoe kan dit beter?
"Mevrouw, u heeft bij ons gereserveerd voor die lunchactie van Sodexo."
"Ja, dat klopt."
"Ik bel u even om u te melden dat er een kleine vergissing in het spel is. Wij doen namelijk niet mee aan die actie."
"Hoe bedoelt u?"
"Wel, dat is een vergissing van Sodexo. Wij doen niet mee aan die actie van hen, en ik heb onze naam ondertussen van de site laten halen. Ik bel u even persoonlijk op, om u dat te melden. Desalniettemin ontvangen wij u heel graag voor een lunch op 2 december. Helaas niet aan 15euro pp, maar wij hebben een heerlijke lunchkaart, en ter compensatie bieden wij u graag een aperitiefje van het huis aan.
Hoe laat mag ik u verwachten?"

Zo had het ook gekund. Capisce Brasseurs?

Dan maar een lunch gereserveerd aan 15euro pp bij Bizzie Lizzie, ook lekker, en dichtbij. Dank u Sodexo!

Geen opmerkingen: