woensdag 12 november 2008

Weer een slachtoffer

Een paar weken geleden had Sushi een enorm gat in zijn rug, gebeten door de rotte roskat van de buurt.
Nu was het de beurt aan Tapa.

Ik merkte een paar dagen geleden een bloederig krasje op zijn neus "ach, gespeeld met zijn broertje", dacht ik nog, maar voelde een korstje achter zijn oor, en ook 1 heel kleintje op zijn zij, precies op dezelfde plek als waar Sushi zijn beet had gekregen.
Vanmorgen kwam Tapa uitgebreid knuffelen op bed, en het korstje had overnight de afmeting van een ping pong bal gekregen. Afspraak gemaakt met de dierenkliniek, maar net op het moment dat ik Tapa wilde pakken, likte hij het wondje open.
Bah, zo vies :(

Naar de dierenkliniek, Dr Verschueren kent ons ondertussen al, wondje ontsmet, 2 spuiten in Tapa's nek (onder klaaglijk miauw) en een week antibiotica.

Tapa ligt nu op de krabpaal naar buiten te kijken, onder huisarrest, samen met broertjelief, en heeft een kale plek the size of een bierviltje.
Arme poes :(

2 opmerkingen:

Dutch Yeti zei

Gewoon die rooie afschieten!Koop een luchtbuks en knal hem voor z'n raap! In de dierenwereld geld het recht van de sterkste, laat #%&^%$# zien dat jij de sterkste/slimste bent.

marijke en toon zei

Oh , Ze boys hebben het de laatste tijd wel mogen hebben !!
Naar een kattenpension ... een huis dat helemaal was veranderd en ....lasr but not least een rosse kattenbijter die zijn tanden niet thuis kan houden !!! wel zielig allemaal , hopelijk hebben ze hun potie ,, Pech ,, nu wel gehad . MM