zondag 11 februari 2007

The American Dream was just a poor little rich girl - 2

VTM spendeerde gisteren welgeteld 2 minuutjes aan Anna Nicole, in de States was het Breaking News. Tot afschuw van sommigen.
The world gone crazy:
NBC’s Nightly News devoted 14 seconds to Iraq compared to 3 minutes and 13 seconds to Anna Nicole. CNN referenced Anna Nicole 522% more frequently than it did Iraq. MSNBC was even worse — 708% more references to Anna Nicole than Iraq.Voor het volledige artikel, klik hier.

Momenteel zijn de speculaties aan de gang over de precieze doodsoorzaak. Geen drugs blijkbaar. Maar het zal nog weken duren voor ze een duidelijke uitspraak kunnen doen.

Maar the best is yet to come.
Over de hele wereld realiseren ontelbare mannen zich plots dat wie zich de vader mag noemen van Anna Nicole's dochtertje, de kleine Daniellyn (haar naam is ondertussen veranderd als eerbetoon aan haar tragisch overleden broer door een dodelijke combinatie van methadon en anti-depressiva) misschien wel aanspraak kan maken op een immens fortuin. Massaal komen ze tevoorschijn.

Met stip op 1 noteren we Howard K. Stern, Anna Nicoles advocaat, en tevens de man die op het geboortecertificaat vermeld staat als vader.
Een interessante challenger is het eerder vermelde ex-vriendje Larry Birkhead. Ze zijn alvast in een bittere strijd verwikkeld.

Maar nu wordt het echt leuk.
Kennen jullie het spreekwoord "waar 2 honden vechten voor een been ..."
Graag stel ik jullie voor aan hond 3. Alhoewel, dat is misschien een beetje oneerbiedig. Het is namelijk een prins. En niet zomaar een prins, nee nee, het is Prince Frederick von Anhalt, de prins van Zsa Zsa Gabor!!
De prins claimt dat hij gedurende 10 jaar een relatie had met Anna Nicole Smith. Ja, can you blame him, die lieve Zsa Zsa is 90 (negentig!!!) en de arme prins is nog in de bloei van zijn leven (denkt hij) slechts 62. (hadden Anna Nicole en hij alvast iets om over te praten, How to have sex with a 89 year old)

In een hilarische interview dat maar liefst 20 minuten duurt blijft hij bij hoog en bij laag beweren dat hij een happily married man is en zoveel van zijn vrouw houdt.
(Toch is hij al 10 jaar met Anna Nicole allerlei stoute dingen aan het doen ("sometimes I am a bad boy" zegt hij zelf). Die prins toch. )

Prince Frederick zegt bovendien in het interview met MSNBC, dat Anna Nicole er altijd al van droomde een prinses te zijn. Daar kon deze prins misschien bij helpen. Wilde hij niet scheiden van Zsa Zsa en met Anna Nicole trouwen?
Nee, hij hield teveel van zijn vrouw en was dolgelukkig met haar.

Maar de prins had even nagedacht en zei "Anna Nicole, je kunt nog op een andere manier prinses worden. Wat als ik je adopteer? Dan ben je mijn dochter, en krijg je meteen de titel van prinses." Geweldig idee. Alleen zag Zsa Zsa dat niet echt niet zitten, ze moest immers de adoptiepapieren tekenen en weigerde. Ik zie het haar doen, in haar eigen stijl.
"But Frederick, adopting that blonde bimbo? Can't you get a dog instead."

Waar haalde de prins trouwens het idee om een prinsessentitel te geven / verwerven via adoptie?
Zijn vader, een politieagent "puchased the title 'Prince Frederic of Anhalt' via an adoption. Marie Auguste Princess of Anhalt sold him the title, because she needed the money." Aardje naar zijn vaartje?

Dus kan iemand het me even uitleggen? Hij kroop er dan maar mee in de koffer om, in plaats van haar een prinsesje te maken, haar er eentje te geven?

Wordt zonder enige twijfel vervolgd.

1 opmerking:

Anoniem zei

Nog eens wat anders dan "De man van Wendy". In de states is alles toch bigger , zelfs de "boobs", alhoewel ik twijfel aan de "brains". Ooit in een bevlogen speech eens de vergelijking horen maken tussen dokters (angels in white) en advokaten (lijkenpikkers in het zwart). Een vette kluif en inderdaad, wie wordt de lachende derde?

February 11 11:14 AM