zondag 27 november 2011

Kerst in de MASshop, vier vier feestelijke weekends


Gedurende vier weekends in november en december wordt de MASshop voor even een X-MASshop met sfeervolle aankleding, aangepaste omkadering en leuke attenties voor alle bezoekers. De winkel wordt ondergedompeld in een bijzondere kerstsfeer met etnische toetsen en decoraties uit de vier windstreken.

De MAS shop staat ondertussen bekend om zijn geweldig aanbod kunst- en reisboeken en tentoonstellingscatalogi. De originele MAS-merchandising is er voor elke beurs en smaak en brengt een paar ludieke nieuwkomers zoals de MAS-babybody voor het kleine "MASke" en de nieuwgeboren "MASter". Maar met de maritieme spirit van de haven in het achterhoofd, vindt u in de MASshop ook een ruim etnografisch gamma decoratieve objecten, gebruiksvoorwerpen en sieraden.

In de kelder wordt u verwelkomd met enkele smakelijke Antwerpse streekproducten zoals een kopje Verheyen koffie uit Deurne, of een borreltje advocaat van F.X. De Beuckelaer, bekend van zijn Elixir d’Anvers met natuurlijk een Antwerps Handje erbij of een stukje MAS chocolade. De verschillende artisanale geschenkartikelen zijn sfeervol uitgestald rond een prachtige kerstboom.
U vindt er kunst uit Mexico, tempelbelletjes uit India, kerststalletjes uit Afrika en handgeschilderde kerstballen uit Rusland. Juwelen en sleutelhangers gemaakt van echte gedroogde bloemen en theelichthouders ingelegd met gekleurd spiegelglas. Tabaksdozen en fotolijstjes uit verre oorden, waarbij het aankoopproces zich zo dicht mogelijk bij de producent voltrekt en de centen dus goed terecht komen.


In het kader van Europalia Brazil kan u in de MASshop ook terecht voor kleurrijke terracotta en houten figuurtjes en onweerstaanbare sieraden geregen uit boomzaden van het Braziliaanse regenwoud.

X-MASshop: speciale openingsweekends op :
26 en 27 november
3 en 4 december
10 en 11 december
17 en 18 december
Telkens van 9u30 tot 17h30

Met doorlopende degustatie van Antwerpse streekproducten en een extra inpakservice met aangepaste geschenkverpakkingen.
(11 en 18 december is het tevens koopzondag in Antwerpen)

Tel +32 3 337 59 48
Info@masshop.be
e-shop via www.MASshop.be


Van uw wijkreporter Carolien Krijnen voor GVA.be

Geen opmerkingen: