vrijdag 6 januari 2012

Bodega winterbar eindelijk openOnder grote belangstelling opende gisteren de tijdelijke winterbar Bodega bij de Waagnatie zijn deuren voor het publiek.

Zowel de bar als het restaurant van dit unieke concept (een primeur voor Antwerpen!) geven je een heerlijk (ski)vakantie gevoel. De entree is wit geverfd (bij gebrek aan echte sneeuw), en meteen na het binnenkomen waan je je in één of ander luxueus winter resort.

De bar met zowel een binnen- als buitengedeelte biedt een magnifiek zicht op de Schelde en in het gezellige restaurant 'Stübe', ingericht als Zwitsers chalet compleet met opgezette dierenkoppen, dierenvellen, ouderwets degelijke stoelen (weliswaar in een flashy kleurtje) kun je terecht voor winterse kost zoals stoofvlees, fondue, choucroute, stoemp en natuurlijk raclette.
Voor die raclette zien ze me zeker een keer terug, heb dat in geen 15 gegeten en vind dat HEERLIJK!!!!

Bodega kan ook geheel of gedeeltelijk afgehuurd worden voor uw privéfeest of Nieuwjaarsreceptie, al dan niet in combinatie met het indoorgedeelte in de Waagnatie.
Een leuk idee, en Cécémel deed al meteen beroep op Inge en mij om toe te treden tot hun promoteam als Cécémel-babes.

Met deze prachtmutsen hebben we zonder twijfel alweer een nieuwe mode trend gezet.

De Antwerpenaren hebben geen hete zomer nodig om zomerbars te laten vollopen. Laat het ontbreken van een strenge winter je niet tegenhouden om een bezoekje te brengen aan de winterbar. Het is de moeite waard!

Bodega Winterbar (Waagnatie) Van 5 januari tot 19 februari 2012 Van donderdag tot en met zaterdag open van 16:00 tot ...
Zondags open vanaf 12:00 www.bodega-antwerpen.be

Van uw wijkreporter Carolien Krijnen voor Gva.beGeen opmerkingen: