woensdag 28 december 2011

DAA Goes POP! (Up)De Vlaamse vzw ‘Designers against AIDS’ heeft een coole Pop-Up store geopend in de trendy Kammenstraat.

‘Designers Against AIDS’ (DAA), is een the international project opgericht door ‘Beauty Without Irony’ in 2004, om meer bekendheid te genereren bij het grote publiek in het algemeen, en bij jongeren in de geïndustrialiseerde landen in het bijzonder door het gebruik van elementen uit de pop culture (muziek, mode, design, kunst, sport, film, etc).

Hoofddoelstelling van DAA is om HIV/AIDS wereldwijd in de media te krijgen en van daaruit in het bewustzijn van de jongeren die HIV/AIDS vaak bekijken als de ‘ver van mijn bed show’ met een ‘het zal mij toch niet overkomen’ houding. Daarnaast ijvert DAA voor gelijke rechten en acceptatie van seropositieven.

DAA, ondertussen bekend van campagnes met JBC, H&M, Marc Jacobs, Playboy en Delvaux, hoopt zich met deze shop als non-profit organisatie bekender te maken bij Antwerpse jongeren en het onderwerp HIV/AIDS bespreekbaar te maken.

In de Pop Up Shop kun je terecht voor uitleg over het werk van Designers against AIDS, maar ook voor leuke cadeautjes zoals T-shirts, een selectie uit de ‘DAA by JBC’ collectie die nu ook te koop is in alle Belgische JBC winkels, handgebreide sjaals ontworpen door bekende designers, het boek ‘Designers against AIDS: The First Decade!’ (mét Tokio Hotel poster), de door Véronique Branquinho ontworpen lederen Love Pouches van Delvaux, etc.
Er zijn koopjes toe doen onder de eerste vier “Fashion against AIDS” collecties aan 50% van de originele prijs en zelfs een rekje met designerkleding (veelal nog splinternieuw). Er is ook een 1€ hoek; waar je Ilah condoms en -posters en DAA pins vindt.

De gehele opbrengst van deze verkoop wordt gebruikt voor de werking van het educatief centrum van DAA, het IHAEC in Deurne.

Designers against AIDS Pop Up Shop, nog tot 28 januari 2012

Open van Woensdag tot zaterdag, van 12.00 tot 16.30 en koopzondagen tot 28 januari 2012

Kleine Markt 10 (begin Kammenstraat),
2000 Antwerpen.
Tel. 0475843090


Van uw wijkreporter Carolien Krijnen voor Gva.be1 opmerking:

Addison Conroy zei

limoexpress serving with limousine service in België, limousine service Brussel, brusseles taxi,service de limousine en belgique and Hire limousine taxi car. We serve Limousine Services - Brussels,Hire limousine taxi car,brusseles taxi,service de limousine en belgique,,limousine service in België and limousine service in Brussel.