maandag 16 april 2012

Exclusieve fantasiejuwelen op een gloednieuw adres

Manuel Opdenakker heeft de verhuis van zijn collectie juwelen van de Komedieplaats naar de Arme Duivelstraat bijna te voet kunnen doen. De zaak bestaat al 30 jaar en is al even lang trouw aan het Antwerpse Quartier Latin. Manuel, die de business al 5 jaar runt, zag het nieuwe pand achter de Bourla schouwburg als een opportuniteit en besloot ze te grijpen. Het pand werd grondig gerenoveerd om alle juwelen perfect tot hun recht te laten komen.
De juwelen die je bij Manuel vindt zijn heel bijzonder. Hij werkt met ontwerpers van over de hele wereld samen zoals bijvoorbeeld met juweelontwerpers Gerda en Nikolai Monies uit Kopenhagen en één collectie maakt hij onder zijn eigen naam. Elke maand probeert hij iets nieuws te introduceren in de winkel.
Het echtpaar Monies werkte onlangs een zeer bijzonder Antwerps juweel uit. Een lederen ketting met de Antwerpse “A”, een diamant en een Antwerps Handje uit rozenhout. Het ontwerp is van Manuel zelf en van deze exclusieve ketting zijn slechts 100 exemplaren gemaakt. Elk exemplaar wordt geleverd in een unieke en genummerde geschenkdoos.
Ik zat die middag met mn 2 collega's op een terrasje, vlakbij de nieuwe zaak, en ze kochten er prompt ook 1. Zien we er niet super uit?
Manuel Opdenakker Arme Duivelstraat 11, 2000 Antwerpen Tel. 03.894.63.71. info@manuelopdenakker.com Open van dinsdag tot zaterdag van 11:00 tot 18:00 Van uw wijkreporter Carolien Krijnen voor GVA.be

Geen opmerkingen: