donderdag 2 augustus 2012

Everything is perfect

Gisteren stapten we om half 9 op een bus richting San Diego. Bestemming, Hotel Del Coronado, waar Some Like it Hot was opgenomen.
Na een goeie 2,5 uur waren we ter plaatse. Het hotel is ongelooflijk. De buitenkant is nog authentiek 19e eeuws, binnen is er op regelmatige tijdstippen flink gerenoveerd.
Het hotel is een grote trekpleister maar je ziet amper verschil tussen hotelgasten en dagjesmensen zoals wij (met misschien het verschil dat er veel van ons een Marilyn T-shirt aanhadden …)
Er zijn een 5tal restaurants en wij kozen er eentje met zicht op de Pacific Ocean.
We spendeerden de rest van middag op het strand en na een prachtige dag stapten we terug op de bus. Melinda had heel deze uitstap geregeld, en op de terugreis stopte ze ze een DVD van Some Like it Hot in de DVD speler aan boord. Ik vind maar 1 ding leuker dan naar een Marilyn film kijken, en dat is naar een Marilyn kijken met een bus vol fans. Toen ze voor het eerst in beeld kwam begon iedereen luid te roepen, iedereen zong steeds de liedjes mee, geweldig!! Na de slotzin, Nobody”s perfect’ bastte er een wild applaus los.
We sloten de avond af met een etentje in de Pig ’n Whistle en trokken daarna met zn 6-en ons dakterras op met een fles wijn waar we tot in de stille uurtjes hebben zitten gieren van het lachen met verschillende zaken, de meeste niet geschikt voor publicatie. Zij die Michael kennen snappen wellicht wat ik bedoel …

Geen opmerkingen: