zaterdag 19 april 2008

Between Utopia and reality

Heel Brussel staat in het teken van Expo 58 en de naam van de belangrijkste tentoonstelling, Between Utopia and reality, vind ik hier wel toepasselijk.

Van een supersfeer op het schip in Brussel, prachtig weer, relax tempo, fijn Farewell Dinner (waar papa en mama en Kristoffel even naar toe zijn gekomen voor het aperitief tot groot delight van alle passagiers) blijft geen spaander heel.

Vermoeiende dag, druk in Brussel, het Novotel Airport of all places, … de passagiers lopen steen en been te klagen en ze lopen doelloos door de lobby.
Er is dus hier in Diegem geen bal te beleven, geen restaurants, piepklein supermarktje gelukkig, maar dat is het. De passagiers kunnen in het restaurant van een all you can eat buffet genieten aan 19 euro pp, maar vinden dat al een rip-off.
Tja, het is natuurlijk bijna 30 dollar, maar daar kunnen wij ook niet veel aan doen.

Hoe van een perfecte cruise een rotvakantie te maken voor Dummies, was ook een goeie titel geweest. Jammer, maar niks aan te doen. Mijn blauwe groep is gelukkig niet kapot te krijgen, 4 gingen zelfs met de voor hen georganiseerde shuttle terug naar het centrum, maar een paar mensen van de gele en rode groep vlogen me bijna in de haren toen ik aan de hotelreceptie nog even iets kwam vragen.
Arjan, Carla en ik snel naar de Delhaize om kwart over 6. Bleek dat die om 6h dichtging, bummer :(
2 personeelsleden deden toch nog open voor ons, en we kochten ons avondmaal. Kaas, brood, wijn, … Ze zwaaiden ons tegen 19h uit, tof van de mensen.
We laten het dus niet aan ons hartje komen. Laat die oude knarren maar knorren. Nog 2 dagen!!

2 opmerkingen:

Dutch Yeti zei

Zo schrijf je enkele maanden niets en zo ram je 5 verhalen in een keer op je blog. Ben weer bij met lezen, prachtige story's, Erg leuk om te lezen.

marijke en toon zei

Knorrige knarren wordt dan waarschijnlijk je volgende titel.
Mij vielen ze geweldig mee aan boord, maar ja, toen was alles pais en vree en "free of charge".
Amerikanen, de nieuwe armen;
T