vrijdag 3 oktober 2008

Queen of Fucking Everything

In Antwerpen had ik de Kammenstraat bij Vegas het perfecte cadeautje gevonden voor Michael. Een keukenschort met een tekening van een dame uit de 50’s op een chaise longue, en het opschrift “Queen of Fucking Everything”

We zaten aan de ontbijttafel en ik gaf het hem. Michael was nog in badjas – met hoge hakken – en riep meteen uit “I gotta wear my tiara with this!!”
Sindsdien is het ding niet meer van zijn hoofd geweest, en de schort werd enkel maar uitgedaan als het niet anders kon. Schot in de roos.


We lummelden wat aan – en genoten van de verschillende sarcastische tv-shows rond politiek, vooral dan met Jon Stewart - tot het tijd was om Tina te gaan halen.

Eerste stop in een koffiebar, en de tweede stop … Wallmart!!!
Ik had een peignoir nodig (koud smorgens!!!), een 2de adapter, washandjes, kleenex en wat andere prullen en Tina wilde ook eea. We zeiden vriendelijk dag tegen The Greeters, (“Hello” vandaag was een bejaarde man die iedereen een karretje aanrolde) en zijn heel Wallmart doorgelopen, twee keer zelfs.
Evenveel uur later waren we terug bij Michaels, waar Dave en Kristoffel al druk aan het BBQen waren (ik kijk al uit naar zomer 2009 nu blikt dat mijn man kan BBQen) en waren we net op tijd om Michaels vader te verwelkomen.

Het was een gezellige avond, Amerika zoals je het normaal gezien niet leert kennen, bij mensen thuis (het leek wel een Grand Circle Home Hosted Event), en bleek dat Michaels vader ook een leuke schort had.
We sloten af met het Vice Presidential Debate live op TV tussen Sarah Palin en Joe Biden.
Ze deed het beter dan verwacht / gehoopt. We blijven het zeker volgen …

1 opmerking:

marijke en toon zei

Zooooo, die foto,s kunnen tellen,
Last but not least!!!