woensdag 6 juli 2011

De Taartenfee maakt van iedereen een keukenprinses


Al wie de Taartenfee binnenstapt krijgt een onbedwingbare zin om deeg te kneden, vormpjes uit te steken, slagroom op te kloppen of marsepeinen roosjes te maken.

Het overdonderende succes van kookprogramma's op TV is allicht niemand ontgaan. Meteen greep heel Vlaanderen naar allerlei braad-, grill-, wok-, stoom- en kookattributen en werd geen enkel oordeel over een maaltijd meer uitgesproken zonder dat het woord "cuisson" eraan te pas kwam.
Een andere rage op culinair gebied zijn dan weer cupcakes die momenteel door een een groot aantal gespecialiseerde winkeltjes in de binnenstad worden aangeboden. Combineer deze twee gegevens en automatisch krijgt volgende vraag vorm.
Krijgt het eerste Vlaamse bakprogramma, "Goe Gebakken" ons aan de oven voor torenhoge bruidstaarten, smeuïge cakes, knapperige koekjes en natuurlijk, prachtig versierde cupcakes?

Het schattige winkeltje in de Hoogstraat is er alvast helemaal klaar voor!! Sinds afgelopen zondag kunt u bij de Taartenfee terecht voor allerlei bakvormen om zelf uw taarten, cakes, koekjes, lolly's, ja zelfs cupcakes in elkaar te draaien, met een heel gamma aan originele toppings.

Bent u niet echt een keukenprinses? Klik dan 3 keer met de hielen tegen elkaar en laat een paar kant-en-klare cupcakes inpakken terwijl u van een lekker kopje koffie geniet.


De Taartenfee
Hoogstraat 50
2000 Antwerpen
Open: Dinsdag tot en met Zaterdag van 11h tot 18h en zondag van 13h tot 18h


Van uw wijkreporter Carolien Krijnen voor GVA.be



Geen opmerkingen: