vrijdag 20 mei 2011

De Elite Model Look 2011 komt naar Antwerpen.


Elite, één van de grootste modellenbureaus met kantoren in de grootste steden ter wereld organiseert zijn jaarlijkse modellenwedstrijd en komt morgen, 21 mei, naar Antwerpen voor de voorlaatste selectieronde.
De allereerste Elite Model Look wedstrijd werd gehouden in 1983 en was meteen een succes. Om maar een paar winnende meisjes van de afgelopen decenniaop te noemen: Cindy Crawford, Gisele Bundchen, Linda Evangelista, ... Namen die niet meer weg te denken zijn uit het rijtje topmodellen.

Deze internationale wedstrijd biedt jonge meisjes de unieke kans om het te maken in de glitter en glamour van de modewereld onder professionele begeleiding, hun hele carrière lang.
Een gespecialiseerd team van Elite is op doorreis door België op zoek naar HET gezicht van morgen, meisjes tussen de 14 en de 22 jaar, langer dan 1m72. De wedstrijd bestaat uit 6 castings voor 10.000 kandidaten. Daaruit worden vijftig meisjes geselecteerd voor volgende ronde en de laatste 12 meisjes gaan door naar de nationale finale.
Na castingdagen in Brussel, Gent, Luik en Kortrijk is morgen Antwerpen aan de beurt. De stadsfeestzaal wordt omgetoverd tot modellenparadijs met visagisten en kappers om de kandidaten op hun mooiste te laten zien.
De laatste castingdag vindt plaats in Mons (Bergen) op 4 juni. Vorig jaar won een 14-jarig meisje uit Luik een prestigieus contract en internationale carriere. Misschien wordt het Elite Model Look 2011 wel een Antwerpse.
Wie morgen deel wilt nemen kan alvast de nodige formulieren downloaden van de website en invullen. Vergeet geen 2 recente fotos mee te nemen en draag geen al te verhullende kleding.

Verwacht u morgen aan veel schoon volk in de Stadsfeestzaal.

Van uw wijkreporter Carolien Krijnen voor GVA

Geen opmerkingen: