maandag 30 mei 2011

Sir Anthony Van Dijck Culinair start op het Falconplein

Toprestaurant Sir Anthony Van Dijck lanceert morgen zijn nieuwe concept Sir Anthony Van Dijck Culinair. Op 31 mei verwelkomt het team een eerste groep voor een kookdemonstratie in hun pand aan het Falonplein.

Gerenommeerd chef Marc Paesbrugghe en zijn getalenteerde dochter Isabelle staan aan het roer, en het fornuis, van deze gloednieuwe zaak. Bij Sir Anthony Van Dijck Culinair kunt u terecht voor kookdemonstraties in groep tot maximum 12 personen. De demonstratie duurt ongeveer anderhalf uur en in die tijd worden al uw kookvragen beantwoord. Ook worden bereidingstechnieken getoond en aangeleerd en vertellen Isabelle of haar vader u alles over mogelijke ingrediĆ«nten, garnituren, bereidingen, welke wijnen u dient te serveren en meer van dat smakelijks, …

Gedurende deze demonstratie worden alle geheimen van de topkeuken onthuld, en kent u alle kneepjes van het vak wanneer u nog eens een dinertje thuis geeft, of een bedrijfsfeestje moet organiseren.

Voor meer info neemt u een kijkje op de website:

Sir Anthony Van Dijck Culinair
Falconplein 42
Reservaties kunnen telefonisch op het nummer: 03. 231.61.70.

Uw wijkcorrespondente Carolien Krijnen voor GVA.be

Isabelle Paesbrugghe voor het nieuwe pand Sir Anthony Van Dijck Culinair

Geen opmerkingen: